Caută un produs

Politica privind protecția datelor cu caracter personalPolitica privind protecția datelor cu caracter personal

Data ultimei actualizări: decembrie 2019

La Maison De Confiance S.R.L („LMDC”) se angajează să respecte viața privată a utilizatorilor.

Datele personale sunt prelucrate în conformitate cu principiile prevăzute de legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor 2016/679/UE referitor la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, și de abrogare a Directivei 95/46/CE („RGPD”).

Cine este responsabil de datele dumneavoastră cu caracter personal?

La Maison De Confiance S.R.L („LMDC”) este operatorul de date cu adresa in str. Dristorului nr. 114, Bucuresti, info@lamaisondeconfiance.ro

Ce informații colectează LMDC prin intermediul website‑ului său?

LMDC poate prelucra următoarele date personale ale utilizatorilor pagini web  prin intermediul formularelor corespunzătoare: nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon, data nașterii, sexul, masurile necesare pentru efectuarea obiectelor vestimentare și numărul cardului de credit (PAN+CVV2), în conformitate cu standardele PCI DSS sau numărul contului (furnizat de client în caz de returnare) atunci când utilizatorul vizitează site-ul, se înregistrează, plasează o comandă online, contactează LMDC sau participă la promoții sau sondaje LMDC.

LMDC  poate prelucra si date de categorii speciale cu caracter personal in conformitate cu Articolul 8 RGDP. LMDC prelucrează astfel de date personale in situația in care efectuează comenzi ale clienților cu copii. In acest sens, LMDC prelucrează datele referitoare la masurile copiilor pentru efectuarea produselor comercializate pe site. Dacă copilul are sub vârsta de 16 ani, respectiva prelucrare se va face numai dacă și în măsura în care consimțământul respectiv este acordat sau autorizat de titularul răspunderii părintești asupra copilului.

Informații înregistrate de jurnal

Serverele înregistrează automat informațiile trimise de browserul dumneavoastră ori de câte ori vizitați un website. În aceste jurnale ale serverelor pot apărea informații precum data și ora la care ați vizitat website-ul, adresa dumneavoastră IP (Internet Protocol), precum și tipul, limba și dimensiunea ecranului browserului și unul sau mai multe module cookie care ajută la identificarea acestuia. Aceste jurnale sunt păstrate pentru o perioadă maximă de șase luni și, ulterior, sunt șterse. Informațiile colectate de LMDC sunt utilizate numai pentru elaborarea de statistici agregate privind utilizarea acestui website și în scopuri legate de întreținere și securitate.

Informații personale comunicate prin intermediul website-ului sau prin poșta electronică

Colectăm date cu caracter personal suplimentare numai cu consimțământul dumneavoastră, de exemplu o adresă de e-mail în cazul în care doriți să vă înscrieți pe o listă de distribuție. Paginile relevante oferă mai multe informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm.

In ce scop folosește LMDC datele personale?

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Gestionarea și derularea înregistrării pe SITE.
  • Gestionarea și derularea cumpărăturilor online. Utilizăm datele personale ale clientului pentru a procesa și pentru a-i livra comanda, pentru a-l informa prin intermediul poștei electronice și/sau prin SMS în legătură cu situația comenzii sale.
  • Gestionarea și trimiterea de date privind promoțiile exclusive, cu ultimele noutăți și informații personalizate, adaptate profilului, intereselor și necesităților persoanei interesate în calitate de client, prin intermediul adresei de e-mail, SMS-urilor sau poștei convenționale. Trimiterea acestor informații presupune elaborarea de profiluri ale utilizatorilor, elaborare care constă în utilizarea datelor personale, a istoricului cumpărăturilor, dacă este cazul, precum și a informațiilor privind navigarea pe SITE pentru a evalua anumite aspecte legate de preferințele personale cu obiectivul de a le oferi comunicări comerciale adecvate profilului.
  • Se vor personaliza în funcție de client comunicarea conținutului, produsele sau serviciile, în funcție de interesele sale. Pentru a gestiona comunicările, consultați secțiunea „Abonamente” din Contul meu.
  • Gestionarea serviciului de notificări în cazul în care un anumit articol de îmbrăcăminte este disponibil pe SITE.
  • Gestionarea și emiterea documentelor doveditoare ale vânzării: bon digital, factură aferentă vânzării.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

  1. Executarea contractului
  • Temeiul legal al procesării datelor personale ale persoanei interesate care sunt colectate este executarea contractului de vânzare-cumpărare. În acest sens, persoana interesată este obligată să furnizeze datele necesare pentru executarea acestuia. În cazul în care nu ne furnizează aceste date, nu va fi posibilă efectuarea vânzării-cumpărării.

2. Obligațiile legale

  • Gestionarea și emiterea facturii pentru vânzare se bazează pe obligația legală a LMDC în relația sa cu clienții.

3. Consimțământul

Anumite date cu caracter personal sunt colectate și prelucrate de LMDC pe baza consimțământului dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate odată ce v-ați retras consimțământul, dar prelucrarea lor anterioară va rămâne legală.

În legătură cu următoarele scopuri, temeiul legal al procesării datelor personale ale persoanei interesate va fi consimțământul acesteia, în cazul în care s-au prestat:

  • Gestionarea înregistrării pe SITE.
  • Gestionarea trimiterii de informații privind promoțiile exclusive, ultimele noutăți și informații personalizate, adaptate profilului persoanei interesate.
  • Gestionarea serviciului de notificări de disponibilitate a articolelor pe SITE.
  • Gestionarea și emiterea următoarelor documente doveditoare ale vânzării: bon digital.
  • Gestionarea efectuării comenzilor pe masurile clienților si ale copiilor clienților, acolo unde este aplicabil.

4. Interes legitim

  • Interesul nostru legitim constă în garantarea faptului că SITE-UL nostru rămâne sigur, precum și pentru a ajuta LMDC să înțeleagă necesitățile, așteptările și nivelul de satisfacție al utilizatorilor și, prin urmare, să își îmbunătățească serviciile, produsele și mărcile. Toate aceste acțiuni se realizează în scopul îmbunătățirii nivelului de satisfacție a clientului și al asigurării unei experiențe de navigare și cumpărare unice.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Angajații LMDC au acces la datele dumneavoastră personale.

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • societăților de asigurare;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României. In cazul in care se vor transfera date personale in străinătate, LMDC va solicita consimtamantul dumneavoastră.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile persoanelor vizate

Aveți dreptul de a accesa și a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal, de a restricționa prelucrarea datelor si de a solicita ștergerea acestora.

Vă puteți exercita drepturile contactând operatorul la adresa info@lamasisondeconfiance.ro

Totodată, aveți dreptul de a contacta în orice moment Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de prelucrare a datelor personale, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de prelucrare a datelor personale.

Închide
×
×

Coș